Afgelopen weekend 1 en 2 november 2014 was het 31st Virtual Fighter Squadron voor het eerst op het Flightsimulator weekend!

Snowman, Nighteyes, Brighteyes, Scuby, Delta en Pacman hadden hun setup meegenomen om mensen het Falcon BMS virus te geven! Nighteyes had, naast zijn 3 schermen voor de cockpit view, een scherm waar de F-16 ook van de outside view te zien was! Snowman had zijn cockpit staan, Pacman de triple head to go setup en Delta zijn nieuwe cougar stond te glanzen. Duck, Oceans en Burner waren ook aanwezig om mensen hun eerste Falcon BMS ervaring te geven. Eagle eyes en Fluke kwamen ook op bezoek, dus het 31st was ruim vertegenwoordigd!
Uiteraard is het leuk om elkaar weer te zien maar het gaat natuurlijk om de bezoekers. Vooral zaterdag was het erg druk. Het is geweldig om mensen voor het eerst plaats te zien nemen in een cockpit of voor het eerst aan te zien haken aan de tanker (ja ja een paar mensen is het gelukt! 1 persoon zelfs met een officieel record van 25 pond in zijn tanks!) Een CCIP bombdrop maakt het voor velen compleet.

Nighteyes setupthe joy of BMS

instructieinstructie

Cockpit31st bord

Veel kenden ons al via ons YouTube kanaal en wilden graag meer zien en proeven van het 31st. Hopelijk zien we er een aantal bij ons online. Zaterdag lekker spare ribs eten met het team maakte het weekend compleet.

Het was een geweldig weekend met een leuk team en enthousiaste bezoekers!

Hopelijk volgend jaar weer!

 

Snowman