De Luchtmachtdagen 2019 op Volkel waren een groot success. Wij hebben in elk geval 2 geweldige dagen gehad. We hebben veel mensen gesproken en demo's gevlogen. Veel mensen hebben onze stand bezocht en hadden veel vragen over Falcon BMS. Vandaar dat we even dit artikeltje op de voorpagina van de site geplaatst hebben om mensen even op weg te helpen.

20190615 LMD Volkel Stand120190615 LMD Volkel Stand2

Alleerst waar kun je de sim nu downloaden. Dat is hier:

https://www.benchmarksims.org/

Registreer je even op het forum. De download links staan daar ook genoemd. Ook staat daar uitgebreid omschreven wat je nodig hebt om BMS te installeren. Het is gebaseerd op het al oude Falcon 4.0 programma. Installatie vergt echt even de handleiding volgen.

Verder zal je deze nodig hebben:

https://www.gog.com/game/falcon_collection

of via Steam:

https://store.steampowered.com/app/429520/Falcon_Gold/

Dit is de daadwerkelijke oude versie van Falcon waar BMS op gebaseerd is. Deze moet je op je harde schijf hebben staan (hoeft niet te werken) om BMS te kunnen installeren. Ook dit staat verder beschreven op de site van Benchmarksims.

BMS kun je alleen spelen, maar natuurlijk is het veel leuker om met meerdere mensen samen te vliegen zoals we op de luchtmachtdagen hebben proberen te laten zien. Als je geïnterreseerd bent, kun je verder op onze site lezen hoe je je bij ons kunt aanmelden en je bij ons kunt voegen in de virtual skies. Ook hebben we een forum waar je al je vragen kwijt kunt op het openbare gedeelte. We zullen ons best doen om je zoveel mogelijk verder te helpen.

Hopelijk tot gauw!

- Nighteyes -