Onlangs hebben we bij het 31st weer een nieuw lid mogen verwelkomen. In dit artikel iets meer over de eerste ervaringen van Shakey.
Shakey vliegt al een paar jaar met BMS, maar meestal als lone wolf bij internationale gelegenheden zoals Falcon Online. Maar omdat het gewoon makkelijker kletst, is Shakey op zoek gegaan naar een Nederlands squadron. Ooit was Shakey met zijn vader in het Aviodrome tijdens het FS Weekend en zodoende heeft Shakey het contact via de website gelegd.

Op 12-jarige leeftijd is Shakey met een TrackIR 3 en een Logitech Extreme 3D Pro begonnen om in DCS met een A-10 te vliegen. De obsessie voor flightsimulatoren groeide en BMS kwam erbij. In BMS kon Shakey met zijn favoriet vliegen; De F-16. Inmiddels in real-life ook een old-timer, maar in de flightsimulator wereld nog springlevend.
Naast het vliegen doet Shakey ook nog aan Airsoft en studeert hij Software Engineering. De eerste vluchten bij het 31st waren "hardstikke tof."

En waar komt dat callsign vandaan? Wel; tijdens de First Flight had Shakey een enigzins bibberende rejoin richting zijn lead. Aldus besloten dat het Shakey moest worden!

Tijdens het tanken was Shakey helemaal niet Shakey!!

Icarus heeft zowel de IQT als de First Flight voor zijn rekening genomen en dat was een groot succes. Ga er maar aan staan; Een missie bouwen voor ongeveer 16 vliegers, zorgen voor voldoende uitdaging voor de ervaren vliegers en toch weer niet te moeilijk zodat ook iedereen thuis kan komen om de nieuwe vlieger welkom te heten.

Shakey; Nogmaals van harte welkom en we hopen met jou een fijne tijd bij het 31st te beleven!

Shakey dropt zijn eerste bommen in dienst van het 31st VFS